середа, 5 червня 2024 р.

 

В умовах стрімкої інформаційної глобалізації населення відбувається послаблення інтересу до читання. І хоча сучасних дітей та молодь все більше захоплює Інтернет та гаджети, ми повинні докладати зусиль, аби ще з дитинства виховувати у дітей любов до книги, щоб розширювати власний кругозір, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати людей до читання книжок.
З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей та молоді у бібліотеці-філії 14 МЦБС відбулася зустріч - екскурсія до бібліотеки під назвою «Welcome to library». Захід був розрахований також на знайомство та залучення ВПО до місцевої бібліотеки.
 

Захоплива мандрівка не залишила байдужими людей, які вперше побували в книгозбірні мікрорайону Старої Балашівки. Відвідувачі познайомилися з історією бібліотеки і її найбільшою цінністю – книгою, та стали більше усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар