суботу, 26 січня 2019 р.

«Ким бути?»



    Світ професій - складний та захоплюючий. Зорієнтуватися в ньому інколи дуже важко. Старшокласників хвилює питання: ким бути? Як знайти головну справу свого життя, щоб почувати себе задоволеним морально і матеріально? Вибір професії - це важливий крок і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим.
    18 січня колектив бібліотеки-філії №14 провів День інформації «Ким бути?». Ця проблема актуальна, тому що праця завжди була і є основою життя. І від того, яку професію обере молода людина буде залежати майбутнє не тільки сім
ї, а й держави.
    Основна мета заходу: підвищення рівня інформативності підлітків з питань профорієнтації, розширення їхніх знань про світ професій, ознайомлення з вимогами до людей відповідних спеціальностей та з умовами праці, висвітлення важливості та позитивних сторін «улюбленої роботи» допомога юнацтву у визначенні власної життєвої траєкторії з урахуванням професійних інтересів та природних здібностей.
     До масового заходу було організовано виставку-перегляд: «Вибір професій» та інформаційні буклети: «Куди піти вчитися?, «Куди звернутися якщо…»
 

Немає коментарів:

Дописати коментар