четвер, 19 жовтня 2017 р.

«Герої живуть з нами поруч»


         13 жовтня в бібліотеці-філії №14 відбулась зустріч з учасником АТО на знак глибокої вдячності відвазі, силі духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), під час АТО на Сході України, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Запрошений гість  Сергій Шматько людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Зустріч відбулася в дружній, по-домашньому, теплій атмосфері. Гість розповів вихованцям про нелегкі бойові  будні, умови життя воїнів на передовій та відповів на численні запитання дітей.
           Під кінець зустрічі  читачі подарували воїну листівки з побажаннями миру, добра, тепла. Тільки тепер ми, напевно, усвідомили, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний. Усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо-жовтий прапор. Це пробудження свідомості, і воно сколихнуло всю Україну від наймолодшого до найстаршого.      
            Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар