вівторок, 28 лютого 2017 р.

«Уклонімось низько до землі тих, хто в серці буде жити вічно…»



   20 лютого вся Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цей день-реквієм – жахливе нагадування про ті трагічні події, що сталися на Майдані Незалежності під час Революції Гідності.
   24 лютого колектив бібліотеки-філії №14 провів захід: «Уклонімось низько до землі тих, хто в серці буде жити вічно…», який був присвячений вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні. Всі присутні мали змогу переглянути одну з частин документального фільму «Зима, що нас змінила» про події, що відбувалися на Євромайдані під час Революції гідності.
   Юні читачі бібліотеки прочитали патріотичні вірші присвячені подіям того часу, про долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу та були ознайомлені з книгою: «Иловайсний дневник», яку нам презентувала мама бійця Олега Івановича Тимощенко.
     Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечити те, щоб їх жертва не була марною та те, щоб подібне більше ніколи не повторилось.

Немає коментарів:

Дописати коментар