вівторок, 27 вересня 2016 р.

Фізкультура розвиває, вчить і допомогає



Найціннішим для кожної людини є її здоров’я. Це одне з джерел радості, щасливого життя, також – це стан життя і діяльності людини .
   Здоровий спосіб життя - це спосіб життя окремої людини, спрямований на профілактику хвороб і зміцнення здоров'я. Він включає такі принципи, як дотримання режиму дня, раціональне харчування, фізичну культуру, дотримання правил гігієни, відсутність шкідливих звичок, доброзичливе ставлення до оточуючих.
    Здоров’я не можна придбати раз і назавжди на якомусь етапі життя. Організм може бути здоровим лише тоді, коли він розвивається, доповнюється різними новими корисними для здоров’я елементами, звичками і, таким чином, вдосконалюється. Тому здорового способу життя треба увесь час вчитися, та виховувати потребу в ньому.
    23 вересня колектив бібліотеки-філії№14 розам з учнями п’ятих класів брали участь в конкурсній програмі: «Фізкультура розвиває, вчить і допомогає». Діти були бадьорі, веселі та активні. Ми плануємо регулярно проводити такі заходи, так як при бібліотеці-філії №14 є сучасний, дитячий, ігровий майданчик.



Немає коментарів:

Дописати коментар