вівторок, 13 серпня 2013 р.

Спорт на лоні природи


      У цьому році учасники клубу "Юний спортсмен" дуже активно попрацювали: брали активну участь в спортивних змаганнях і бібліотечних заходах. Для цього вони багато тренувалися, і тому нагороди знайшли своїх героїв.

      На дворі літо, пора відпочинку, та спорт і бібліотека є невідємною частиною життя спортсменів; тому і відпочивати ми вирішили разом. У Новгородківському спортивному таборі є всі умови для цього. Розташований  він в заповідному місці урочища Терник. За легендою його називають "Козацьким Терником", і розповідають що у цих місцях часто бували запорожці. Одного разу якась пригода змусила їх тут заховати своє добро. Вирили козаки глибоку яму, склали туди скарб і засипали його землею, а щоб не забути, де сховали багатство -  посадили на загорнутій ямі терн і жостір. Жостір не прийнявся, а терн розрісся по всьому урочищу, тому й звуть те урочище "Козацьким Терником".
      Літній відпочинок був активним: ми ловили рибу та купалися, проводили різноманітні змагання, читали разом книги, співали пісні біля багаття, каталися на велосипедах. Гарно відпочивши і набравшись сил, ми задоволені і щасливі повернулись додому. І тепер готові разом до нових перемог, спілкувань, інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар