четвер, 23 березня 2017 р.

«Що таке толерантність»



       21 березня в бібліотеці-філії №14 пройшов інформаційний дайджест «Що таке толерантність?». Захід був проведений з дітьми четвертих та п’ятих класів, яких ознайомлено що таке толерантність. Це слово походить від латинського «терплячий», це — терпимість до інших думок і вірувань. Ми всі різні. Але потрібно бути терпимими (толерантними) одне до одного. Діти поділилися своїми думками.
         Були також показані слайди на дану тематику. Юні читачі  брали участь у бесіді «Що таке толерантність?» та в цікавих іграх «На якого казкового героя я схожий», «Хто похвалить себе краще всіх», «Це здорово!».

суботу, 11 березня 2017 р.

« Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине»



   9 березня колектив бібліотеки-філії №14 провів літературно-музичну композицію  « Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине».
    Про нелегке дитинство Тараса Григоровича Шевченка, його любов до рідного краю, до місця де він народився та виріс розповіла бібліотекар  Оксана Чернецька. Діти ознайомилися з  книжковою виставкою « Ми чуємо тебе Тарасе, крізь століття», читали вірші, де поет висловлює своє ставлення до України. Присутні знайомились з іменами жінок, які в різний період полонили серце Великого Кобзаря.

пʼятницю, 3 березня 2017 р.

«Люби і знай свій рідний край»



Люби і знай свій рідний край - під такою назвою колектив бібліотеки-філії №14 провів географічну вікторину серед учнів четвертого класу ЗОШ №21. Вікторина  складалася з трьох турів, юні читачі були активні та показали гарні знання.
     Мета заходу: розвивати практичні та ігрові навички у складі сформованих команд, ерудицію, логіку, фантазію; навчати зібраності, залучати учнів до вивчення та збереження природних багатств рідної землі, сприяти формуванню у них свідомості про свою відповідальність та збереження природи.