вівторок, 27 вересня 2016 р.

Дитинство – щаслива пора



   Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають у мікрорайоні  Старої Балашівки 25  вересня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарував маленьким жителям містечко для веселого та активного відпочинку депутат міської  ради – Дмитро Терзов.
  Діти залюбки опанували нові атракціони: гірку, карусель, гойдалку. До того ж, кожен із них отримав солодкі подарунки від депутата.
     Дитинство… Кажуть, що це сама щаслива пора нашого життя. Саме цьому ми покладаємо багато зусиль щоб наші діти росли в турботі. Затишне подвір’я бібліотеки-філії №14 тепер стало ще привабливішим завдяки дитячому сміху, який тепер лунає протягом дня. А щасливі батьки мають можливість спокійно спостерігати за тим як бавляться їхні дітлахи поруч  з бібліотекою та регулярно відвідувати книгозбірню, брати участь в різноманітних бібліотечних заходах.
   Маленькі хлопчики та дівчата повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи.


Фізкультура розвиває, вчить і допомогає



Найціннішим для кожної людини є її здоров’я. Це одне з джерел радості, щасливого життя, також – це стан життя і діяльності людини .
   Здоровий спосіб життя - це спосіб життя окремої людини, спрямований на профілактику хвороб і зміцнення здоров'я. Він включає такі принципи, як дотримання режиму дня, раціональне харчування, фізичну культуру, дотримання правил гігієни, відсутність шкідливих звичок, доброзичливе ставлення до оточуючих.
    Здоров’я не можна придбати раз і назавжди на якомусь етапі життя. Організм може бути здоровим лише тоді, коли він розвивається, доповнюється різними новими корисними для здоров’я елементами, звичками і, таким чином, вдосконалюється. Тому здорового способу життя треба увесь час вчитися, та виховувати потребу в ньому.
    23 вересня колектив бібліотеки-філії№14 розам з учнями п’ятих класів брали участь в конкурсній програмі: «Фізкультура розвиває, вчить і допомогає». Діти були бадьорі, веселі та активні. Ми плануємо регулярно проводити такі заходи, так як при бібліотеці-філії №14 є сучасний, дитячий, ігровий майданчик.



четвер, 22 вересня 2016 р.

День відкритих дверей



16 вересня в бібліотеці-філії №14 відбувся день відкритих дверей: «Для вас завжди відкриті наші двері і серця». Метою заходу була підтримка позитивного іміджу бібліотек та залучення нових читачів. Протягом дня у бібліотеці проходили заходи: інформаційні години, майстер-клас, ігри конкурси. Бібліотекарем Оксаною Чернецькою був проведений інформаційний урок: «Віхи історії», діти взнали багато корисної та цікавої інформації про історію виникнення бібліотек.
       Тож, День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання з року в рік зростає, бо «хто багато читає, той багато знає, а самими вірними друзями на світі залишається саме книга.