неділю, 19 квітня 2015 р.

Гордість нашої бібліотеки



  Дахновський Костянтин зайняв 1 місце в чемпіонаті Україні, який пройшов в Одесі та тривав чотири дні. В цих змаганнях брали участь приблизно 300 спортсменів з усієї України та Костянтин прославив наше місто. Після цього чемпіонату йому присвоїли звання майстра спорту. Він є членом клубу «Юний спортсмен», взірцем для багатьох інших спортсменів та читачів бібліотеки-філії №14. 


четвер, 9 квітня 2015 р.

Бути здоровим – це модно.

    20 березня бібліотека-філія №14  провела дискусію серед учнів третього класу - «Бути здоровим – це модно». У сучасному суспільстві, з кожним днем, збільшується число людей,охочих поправити або трохи зміцнити своє здоров’я. Одним із способів досягнення цієї мети – регулярне заняття спортом. Сьогодні це вже не просто корисно, а ще й модно. Завдяки здоровому способу життя людина знаходить якусь гармонію із самим собою, стає щасливим, домагається всіх намічених цілей.

    Під час  дискусії ми прийшли до  висновку, що  стежити за своїм здоров’ям – це абсолютно нормально і правильно, тому що здоров’я – це найцінніший скарб нашого життя.